Za nas u Di Valgoni, svaka žena je jedinstvena.

Naši aksesoari i modne kolekcije koje sa ljubavlju dizajniramo i ručno izrađujemo teže da upotpune individualan ukus i stil svake žene koja poseti naš studio. Negujemo ženstvenost i otmenost koju u sebi nosi svaki naš klijent. Naš cilj nije da pratimo trendove, već se uvek trudimo da budemo dosledni našem nežnom i romantičnom stilu.

Brend Di Valgoni je 2013. godine osmislila i osnovala Sandra Valgoni, nekadašnji student arhitekture i veliki zaljubljenik u modu i dizajn. Sa puno ljubavi i posvećenosti ručno je izrađivala prve komade nakita a zatim i dizajnirala prve odevne komade.

U Di Valgoni studiju ćemo Vam uz osmeh, prijatnu atmosferu i stručne savete pomoći da odaberete savršen kroj i materijal toalete za Vašu svečanu priliku, a uz to i prateći aksesoar po potrebi.

Kod nas možete pronaći haljinice za svoje princezice, odevne kombinacije za posao ili haljine, bluze, suknje za svaki dan. U našoj ponudi nalaze se i trenerke koje su neobične i šik, a preudobne i od prijatnih materijala.

2019. godine zakoračili smo u ono čemu smo oduvek težili-svetu venčanja. Di Valgoni studio se bavi kreiranjem otmenih, svedenih venčanica po želji i merama klijenta. Elegantne, jednostavne haljine kao i kompletan prateći aksesoar za venčanje čekaju Vas u našem studiju, da svoj najvažniji dan provedete u punom sjaju.

Posetite nas i uverite se u kvalitet i stručnost našeg tima!

Vaš Di Valgoni